top of page
Image by Sigmund

4 Redenen om een stekjesbox met boomvarens te kopen bij Plantje van Mandje

Ben je op zoek naar een unieke toevoeging aan je plantencollectie? Overweeg dan zeker de aanschaf van een stekjesbox* met (zeldzame) boomvarens bij Plantje van Mandje. Deze bijzondere planten bieden niet alleen een prachtige esthetische uitstraling, maar hebben ook verschillende andere voordelen. Hier zijn vier redenen waarom je zou moeten overwegen om een stekjesbox met boomvarens te kopen:


  • Zeldzame en unieke variëteiten: De stekjesbox van Plantje van Mandje bevat drie soorten boomvarens die je niet snel ergens anders zult vinden. Deze exclusieve variëteiten voegen een gevoel van uniciteit en luxe toe aan je plantencollectie. Daarnaast kan je de samenstelling helemaal zelf bepalen. Je hebt de keuze uit Dicksonia antarctica, Dicksonia fibrosa, Dicksonia sellowiana, Cyathea tomentosissima, Cyathea cooperi en Cyathea 'Dwarf Red'.


  • Nergens anders te verkrijgen - Exclusiviteit gegarandeerd: Bij Plantje van Mandje zijn we er trots op dat we de enige zijn die stekjes van boomvarens aanbieden. Onze stekjesbox met zeldzame boomvarens is een unieke kans om iets bijzonders toe te voegen aan je plantencollectie, dat je nergens anders kunt vinden.


  • Ervaar hoe het is om je eigen boomvaren op te kweken: Met de stekjesbox van Plantje van Mandje krijg je niet alleen prachtige volgroeide boomvarens, maar ook de kans om zelf te ervaren hoe het is om deze fascinerende planten op te kweken. Het proces van het zien opgroeien van een klein stekje tot een weelderige volwassen plant kan ontzettend bevredigend en leerzaam zijn.


  • Gegarandeerde kwaliteit - Direct van de bron: Bij Plantje van Mandje kunnen we gegarandeerde kwaliteit bieden omdat er geen tussenpartij bij het proces is betrokken. We hebben de boomvarens zelf gezaaid en gekweekt, waardoor we volledige controle hebben over het groeiproces en de verzorging van de planten. Dit betekent dat we precies weten wat er met de planten is gebeurd vanaf het zaaien tot aan het moment van levering.

Bekijk hieronder de stekjesboxen die wij aanbieden. Heb je nog vragen? Stuur ons gerust een berichtje via onze social media kanalen of via de mail: plantjevanmandje@gmail.com


*Disclaimer: Hoewel we het woord 'stekken' gebruiken om te verwijzen naar de kleine varens die net uit de tray komen (plug), is het belangrijk op te merken dat varens in principe niet kunnen worden gestekt zoals andere planten. Varens planten zich meestal voort via sporen of door middel van rizomen, en het kweken van nieuwe planten uit stekken is geen gangbare praktijk bij varens. Bij Plantje van Mandje gebruiken we echter het woord 'stekken' om duidelijk te maken dat het gaat om kleine varens die nog moeten groeien vanaf het plugstadium.

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page