top of page
foto.jpeg

Hallo!

Leuk dat je op de site van Plantje van Mandje terecht gekomen bent. In mei 2021 ben ik begonnen met het verkopen van varens via Instagram en Facebook, sinds september heb ik ook mijn eigen KVK-nummer en website. Je kan dus zeggen dat Plantje van Mandje een echt bedrijf is geworden! Maar wat is het verhaal hierachter?

Het verhaal van Plantje van Mandje

Sinds 2019 werk ik full-time in de kwekerij van mijn vader nadat ik mijn propedeuse Communicatie heb behaald. In eerste instantie was dit een tijdelijke oplossing, zodat ik kon zoeken naar een andere opleiding. Na een jaar gewerkt te hebben tussen de varens was ik hier eigenlijk niet meer weg te slaan. Nu 2 jaar later heb ik de passie voor planten van mijn vader volledig overgenomen en kreeg ik de kans mijn eigen bedrijf op te zetten.

De varens die ik verkoop op deze site zijn stuk voor stuk zelf gekweekt in de kwekerij en daarom kan ik je de allerbeste kwaliteit garanderen. Nergens vind je varens die je rechtstreeks kan kopen vanuit de kwekerij waar het geproduceerd wordt. Dit is ook nog eens hartstikke duurzaam, er is namelijk geen transport aan vooraf gegaan.

Maar waarom dan Plantje van Mandje? 

Mijn naam is Mandy en ik word door mijn familie en vrienden vaak Mandje genoemd. Bij het bedenken van een naam zei mijn vader al snel: "Wat dacht je van Plantje van Mandje!" en ik ben daar eigenlijk meteen voor gegaan. Zo houd ik het ook nog eens persoonlijk, het hele proces - van het oppotten, inpakken, versturen, tot het maken van een website doe ik namelijk zelf. Je krijgt dus echt een Plantje van Mandje!

Contact

Heb je na het lezen van dit verhaal nog vragen of opmerkingen? Je kunt me altijd een berichtje sturen via de mail of via mijn socials.

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page