top of page
foto.jpeg

Hallo!

Leuk dat je op de site van Plantje van Mandje terecht gekomen bent. In mei 2021 ben ik begonnen met het verkopen van varens via Instagram en Facebook. Sinds september 2021 heb ik mijn eigen KVK-nummer en website. Plantje van Mandje is dus een echt bedrijf geworden! Maar wat is het verhaal hierachter?

Het verhaal van Plantje van Mandje

Sinds 2019 werk ik fulltime bij handelskwekerij de Zonnebloem, partner in ons familiebedrijf, Henk Braam B.V. Na een jaar gewerkt te hebben tussen de varens was ik hier eigenlijk niet meer weg te slaan. Nu heb ik de passie voor planten van mijn familie volledig overgenomen en kreeg ik de kans mijn eigen bedrijf op te zetten.

De varens, die ik verkoop op de site, zijn stuk voor stuk zelf gekweekt in de kwekerij en daarom kan ik de allerbeste kwaliteit leveren. Nergens is er de mogelijkheid om varens rechtstreeks te kopen uit de kwekerij waar het geproduceerd wordt.

Maar waarom dan Plantje van Mandje? 

Mijn naam is Mandy en ik word door mijn familie en vrienden vaak Mandje genoemd. Het hele proces - van het oppotten, inpakken, versturen, tot het maken van een website doe ik zelf. Je krijgt dus echt een Plantje van Mandje!

Contact

Heeft u na het lezen van dit verhaal nog vragen of opmerkingen? U kunt altijd een berichtje sturen via de mail of via de socials.

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page