top of page
foto.jpeg

Maak kennis met Mandy: eigenaresse van Plantje van Mandje

In mei 2021 begon mijn reis als ondernemer met een passie voor varens. Via Facebook en Instagram begon ik mijn avontuur, met de ambitie om deze prachtige planten bij liefhebbers door het hele land te brengen. Wat begon als een eenvoudige verkoopinspanning, is uitgegroeid tot een bloeiende online winkel die de wonderen van de natuur rechtstreeks bij jou thuis brengt.

Het verhaal van Plantje van Mandje

Onze varens komen rechtstreeks uit onze familiekwekerij, waar we al heel wat jaren met toewijding werken aan het zaaien en kweken van deze groene schoonheden. Dit betekent dat we met trots kunnen zeggen dat we onze klanten de allerbeste kwaliteit kunnen bieden. Onze varens worden met zorg grootgebracht in een omgeving die speciaal is ontworpen om hun groei en vitaliteit te bevorderen. We koesteren elk plantje, zodat het bij jou aankomt in topconditie, klaar om jouw huis of tuin te verfraaien.

Bij Plantje van Mandje draait alles om kwaliteit en persoonlijke service. We geloven dat het niet alleen gaat om het leveren van prachtige planten, maar ook om het creëren van een uitzonderlijke klantbeleving. We staan altijd klaar om vragen te beantwoorden, advies te geven over de verzorging van je varens en eventuele zorgen weg te nemen. Jouw tevredenheid staat bij ons voorop, en we streven ernaar om een glimlach op je gezicht te toveren bij elke plant die je bij ons koopt.

Dus, of je nu een ervaren varenliefhebber bent of net begint aan je groene reis, Plantje van Mandje staat voor je klaar met de mooiste varens en de beste service. Verrijk je leven met de natuurlijke schoonheid van varens, rechtstreeks vanuit onze familie naar de jouwe. We hopen dat je net zoveel van onze varens zult houden als wij dat doen!

Ontdek vandaag nog ons assortiment en laat je inspireren door de wonderen van de natuur. Welkom bij Plantje van Mandje!

Contact

Heeft u na het lezen van dit verhaal nog vragen of opmerkingen? U kunt altijd een berichtje sturen via de mail of via de socials.

  • Facebook
  • Instagram
bottom of page