top of page
9B3675B7-DECB-45D0-8704-5DFC04ADA40A_1_201_a_edited.jpg

Retourbeleid Plantje van Mandje

In onderstaande alinea's wordt het retourbeleid van onze webshop beschreven. Mocht u gebruik willen maken van het retourbeleid, dan raden wij aan altijd contact met ons op te nemen. 

Retourbeleid voor Varens van Plantje van Mandje

Bedankt voor uw aankoop van varens bij Plantje van Mandje. We hopen dat u tevreden bent met uw aankoop. Mocht u om welke reden dan ook niet volledig tevreden zijn met uw varens, staan we klaar om u te assisteren.

Retourvoorwaarden

We bieden geen mogelijkheid tot retourzending voor de aangekochte varens, gezien het om levende planten gaat.


Het is belangrijk om binnen 2 dagen na ontvangst van uw varens eventuele kwesties of ontevredenheid met ons te delen via plantjevanmandje@gmail.com.


Onze klantenservice zal uw situatie onderzoeken en proberen een passende oplossing te vinden.


Terugbetaling:

Hoewel we geen fysieke retourzendingen van varens accepteren, willen we ervoor zorgen dat u tevreden bent met uw aankoop. Als uw zorgen gegrond zijn, kunnen we alternatieve oplossingen bespreken, zoals vervangende varens of een tegemoetkoming in de kosten.


Ons doel is om uw tevredenheid met onze varens en uw winkelervaring te waarborgen. Als u vragen hebt over ons retourbeleid of als u problemen ondervindt met uw aankoop, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via plantjevanmandje@gmail.com.

Dit retourbeleid is voor het laatst bijgewerkt op 22 augustus 2023.

bottom of page